lördag 31 december 2011

Nyårsafton

Efter en ovanligt mild höst och vinter verkar det nu komma lite kyla på årets sista dag, med en temperatur på minus 7 grader. Dock ingen snö.
Som jag nämnde i gårdagens inlägg så har vi nu fått fiberkabeluppkoppling, inte bara för dator utan även telefon och TV. Det mesta är nu igång förutom den bärbara datorn och att bara en telefon fungerar än så länge. Det sistnämnda ska väl ordna sig med lite kabeldragning och när det gäller den bärbara datorn gäller det bara att hitta igen uppkopplingen till det inbyggda kretskortet.
Ja, vad kan man nu vänta sig av det nya året? Lite resor under första halvåret och sedan att det blir en bra sommar och höst.
Man får också hoppas att det blir någon ordning här i Nora när det gäller det politiska livet. Som det nu har varit en längre tid kan det inte få fortsätta med strider inte bara mellan de olika blocken utan också inom blocken. Och som lök på laxen strider man också inom partierna. Jag tänker mest på KD då där man verkar ha svårt för att förlåta och vända andra kinden till. KD vill väl framstå som ett parti med kristen värdegrund. Så var det med den fasaden.
Tack för idag och GOTT NYTT ÅR.

Inga kommentarer: