lördag 21 januari 2012

Va trött man blir på TV4

Har återigen genomlidit ett par skidskyttetävlingar med TV4 och dessa ideliga reklamavbrott. Man håller faktiskt på att förstöra en fantastisk TV-sport. Hoppas att SVT ställer upp för oss tittare till kommande säsonger. TV 4 kan ju ägna sig åt såpor och liknande program. En någorlunda räddningsplanka är Eurosport, som inte har fullt lika mycket reklam. Tack för ordet.
Nu kan vi gå över till det politiska. Idag har ju Håkan Juholt abdikerat, vilket kanske är lite synd. Han har ju faktiskt med sina klavertramp varit till nytta för regeringspartierna. Han hade gärna fått vara kvar till nästa val till stor nytta för alliansen.
Sen har vi den lokala turbulensen i Norapolitiken. Tyvärr verkar det bli så att socialdemokraterna får återkomma till makten. Orsaken är av allt att döma det nybildade Norapartiet och KD, som inte kan komma överens. I de båda partierna verkar man ha den inställningen, att får jag inte som jag vill så ska inte ni heller få som ni vill. Man verkar inte veta vad kompromiss är för något.
Den som lever får se vad resultatet blir at detta.

Inga kommentarer: