torsdag 22 mars 2012

Från snö till värme.

Denna vecka började i snöns tecken och kommer att sluta med, förhoppnings-
vis, sommarvärme eller nära på.

Som man kan förstå kommer det att röra sig om ganska stora förflyttningar. Jag började med att på måndag åka bil till Luleå. Därifrån buss till Piteå och sedan bil till Öjebyn. Då var det måndag eftermiddag. Tisdag morgon vid 04.30 påbörjades ytterligare en bilresa på så där 95 mil och kl 16.00 var vi framme i Nora. Vi de var förutom mig själv, Britta, PO och hunden Kelly.
Onsdag åkte vi till Örebro med Britta och PO, som skulle åka till Åbo på en dygnskryssning. Vi körde också tillbaka Kelly till sin matte, Karin. Innan vi lämnade Åboresenärerna vid bussen var vi till Fikarummet och åt sallad och bakad potatis. Gott. Därefter blev det en stadspromenad och sedan till Fredsgatan, där vi parkerade. Sedan en sväng in på Myrorna och en fika på Lucullus. Nu var det dags att kliva på bussen till terminalen. Själva åkte vi hem till Nora.

Idag torsdag, blir det tvätt och byte till sommardäck på bilen. I kväll ska kryssarna hämtas vid bussen. Fredag blir det också en resa till Örebro för att uppvakta Elin, som  fyller 25 den 25:e. Lördag bil till Arlanda för vidare färd till Mallorca. De är där som förhoppningsvis vi kan möta sommaren. Visserligen har vi varmt, med ca 15 grader här hemma, men lite varmare kan man hoppas på där nere. Puh, en ganska händelserik vecka. Tur att man kan ta en semestervecka på annan ort.

Om någon som läser detta tror att det är tomt här hemma under veckan vi är borta så är det inte på det sättet. Tessa finns hemma med hundvaktarna Britta och PO.

Inga kommentarer: